Κατηγορίες

(1)

Τελευταία άρθρα


Βασικές λειτουργίες

1. Αναφορά προβλήματος

Ο πολίτης μπορεί να αποτυπώνει με λήψη φωτογραφίας τη βλάβη που διακρίνει, να δηλώνει το σημείο που συνέβη η βλάβη επάνω στον χάρτη με ένα απλό πάτημα του χεριού του (και με δυνατότητα εντοπισμού GPS), να αναφέρει μια σύντομη περιγραφή αυτής και να την αποστέλλει με το πάτημα ενός κουμπιού.

2. Ο λογαριασμός μου

Ο καταναλωτής με δύο απλά βήματα μπορεί να έχει την ανάλυση του λογαριασμού του, ανά πάσα στιγμή στο κινητό ή στο Tabletκαι να πληρώσει εύκολα και γρήγορα με τον τρόπο που θέλει χωρίς να περιμένει σε ουρές.

3. Ενημέρωση για διακοπές νερού

Ενημερωθείτε καθημερινά για προγραμματισμένες ή μη εργασίες της Δ.Ε.Υ.Α. και διακοπές νερού στην περιοχή σας, μέσα από χάρτες και περιγραφικές πληροφορίες αυτών, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση της επιχείρησης προς τους καταναλωτές της.

4. Μέτρηση υδρομέτρου

Έχετε πλέον τη δυνατότητα να ελέγχετε, να καταγράφετε και να αποστέλλετε την ένδειξη του υδρομέτρου σας εύκολα και γρήγορα στην αρμόδια Δ.Ε.Υ.Α. Έτσι, γλιτώνετε από την επίσκεψη των υδρομετρητών αλλά βοηθάτε και την υπηρεσία στο να χρησιμοποιήσει ιδανικότερα το προσωπικό της.

5. Σημεία πληρωμών στην πόλη σας

Έχετε πλέον στα χέρια σας έναν ψηφιακό χάρτη της Googleμε τις τοποθεσίες και επιχειρήσεις που μπορείς να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου αλλά και με τις εγκαταστάσεις της εκάστοτε Δ.Ε.Υ.Α. Η πλοήγηση προς αυτές τις τοποθεσίες είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ.

6. Πληροφορίες επικοινωνίας

Καρτέλα με όλους τους χρήσιμους τρόπους επικοινωνίας με τη Δ.Ε.Υ.Α., φωτογραφίες αλλά και χάρτη της περιοχής.